Omfattende kvalitet

Trøjer, tunikaer, kjoler, veste, accessories og andet i højeste kvalitet.

Profil

Vi har eksisteret siden 1983, men virksomhedens rødder startede i 1949. Dengang hed den V. Nørgaard Hansen, og blev dannet af Vagner og Ninna Nørgaard Hansen. De startede småt med tøjartikler til det danske marked, men senere blev fabrikken udbygget. Den voksende fabrik satte fokus ud over de danske landegrænser, og skabte dermed et marked i Skandinavien.

I 1983 overtog vi virksomheden, og døbte den OK Babystrik. Fabrikken blev udbygget endnu en gang, og yderligere maskiner blev købt for at supplere den voksende virksomhed. Ambitioner og drømme gav os lyst til at forstærke vores udbud på markedet, samt levere til yderligere lande i et voksende marked.

Vores produktion startede med fremstillingen af babystrik, og vi havde vores egen kollektion. Men med pres fra det østlige marked, flyttede vi fokus over på produktion af børne- og voksentøj. Det var starten på vores firmamodel om høj kvalitet og mærkevarer, skabt gennem effektivt samarbejde med førende designere.

I 2001 så vi muligheden for at oprette en systue i Polen, og dermed kunne vi udvide produktionen yderligere. I dag kan vi levere produkter til hele Europa.

Kristian Nørgaard Hansen

Adm. Direktør

Ole Nørgaard Hansen

Teknisk Design Direktør